Nieuws uit Zwevezele

Zwevezele

Nieuws uit Zwevezele

Hendrik Verkest met jongeren naar kiezer

18/06/18 02:57 - CD&V gaat voor een zesde legislatuur opnieuw met burgemeester Hendrik Verkest als lijsttrekker. Maar ook jongeren krijgen een kans, op de tweede plaats staat de 18-jarige Camille Mortier.

Kampioenenviering bij De Gezellige Blaffers

15/06/18 02:57 - Hondenclub De Gezellige Blaffers vierde zijn kampioenen. De titels van Belgisch kampioen bij ‘federaal en interfederaal, gehoorzaamheid beginners’ en ‘Superprestige interfederaal, gehoorzaamheid beginners’ is voor Nele Deleye met Lobo. Tiny De Laere is kampioen. Jeffrey Van Renterghem is winnaar ‘Superprestige federale gehoorzaamheid’ en Nick Couwelier is Belgisch kampioen ‘Nursery’.

Verrassingsfeest bij Callewaert Industries & Projects

13/06/18 02:57 - De werknemers van metaalbedrijf Callewaert Industries & Projects organiseerden een verrassingsfeest. Zaakvoerder Curd Callewaert richtte de zaak op en staat al vijftien jaar aan het roer van het bedrijf. De negentig werknemers vinden Curd een fantastische baas en de groep wilde hem bedanken op een unieke manier. Er vond een verrassingsfeest plaats met barbecue en een optreden van een rockband.

VIDEO. Vrachtwagenbestuurders rijden massaal rond met rood lintje en dat doen ze niet zomaar

11/06/18 20:29 - Vrachtwagenchauffeurs rijden massaal rond met een rood lintje aan hun spiegel. Die worden sinds maandagochtend uitgedeeld in de Antwerpse haven. Truckers tonen met het lintje hun medeleven aan de familie van Ruben. De jonge vrachtwagen-chauffeur van 26, die vorige week werd doodgereden door een collega-trucker. Nils Bruynseels is één van de havenarbeiders die de rode lintjes uitdeelt.

‘Jurassic World’ is voor een opmerkelijk stukje Vlaams, en wel hierom

09/06/18 06:00 - Paul Degroote van Degroote Trucks & Trailers uit Zwevezele ging woensdag samen met zijn personeel kijken naar de nieuwste blockbluster ‘Jurassic World’ en wel om een speciale reden: acht trucks van zijn bedrijf vervoeren in de film de dinosaurussen.“Mijn oudste zoon is heel trots op mij.”

25 ambtenaren moeten gemeentehuis verlaten door brandje

09/06/18 06:00 - Het gemeentehuis in Wingene werd vrijdagmorgen even ontruimd na een brandje. Bij een lift was een elektriciteitskast beginnen te roken. Het gemeentehuis zat daardoor een tijdlang zonder elektriciteit.

Samen bidden bij kapel Dejaeghere

09/06/18 02:57 - Aan kapel Dejaeghere, op het kruispunt van de Yzerbergstraat en de Heulstraat, kwamen 92 gelovigen samen om te bidden. Priester Luk Brutin mocht het gebedsmoment niet voorgaan , maar besloot het gebedsmoment toch te laten doorgaan. De vroegere koster Philippe Vandemoortele begeleidde de groep.

Scheepsput wordt belangrijk deel van wandelnetwerk

08/06/18 06:00 - De vernieuwde Scheepsput in Wingene is officieel geopend. In samenwerking met de provincie werd de site verder ingericht als een speel- en rustplek binnen het recreatief wandelnetwerk van het Sint-Pietersveld.

Veel vragen na dood van jonge trucker (26): “Hopelijk heeft Ruben geen pijn gehad”

08/06/18 05:56 - Ruben Wauters (26), een trucker van de Zwevezeelse transportfirma VM Trans, is woensdagavond overleden in Berendrecht. Zijn lichaam werd aangetroffen op de parking waar hij pauze hield. De nabestaanden blijven achter met veel vragen.

“Hopelijk heeft Ruben geen pijn gehad”

08/06/18 02:57 - Ruben Wauters (26) uit Eeklo, een trucker van de West-Vlaamse transportfirma VM Trans, is woensdagavond overleden in Berendrecht. Zijn lichaam werd aangetroffen op de parking waar hij pauze hield. Wellicht werd hij aangereden en vluchtte de chauffeur.

Zelf nieuws uit Zwevezele?
Deel ervaringen over ZwevezeleZwevezele

„ Woonplaatsen.be: uw Zwevezeelse stadsgids! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken